Reviews


Ilse

MER sessie

Ik ben voor een langere tijd al in behandeling bij Mike, al sinds hij net begonnen was met zijn training. Samen gingen we ontdekken wat voor ons werkte en wat ik nodig heb. Ik ben zelf een danseres en veel bezig met het lichaam, ik wil altijd hard werken en dit zag Mike gelijk al aan hoe ik stond. Tijdens de behandelingen merkte ik dat door mijn aandacht te brengen naar specifieke punten dat deze plekken meer rust konden vinden. Ik ben mij nog bewuster geworden van mijn lichaam en de onderliggende connecties met trauma's. In mijn privé leven voel ik meer balans en zekerheid in mezelf. Ik ben mike ontzettend dankbaar voor dat hij dit werk doet.


Anoniem

MER sessie

De MER sessie heeft ervoor gezorgd dat ik oude spanningen los kon laten. Het voelde letterlijk lichter in mijn lichaam en tegelijkertijd gegrond. Bij Mike is het gelijk vertrouwd waardoor ik mij kan overgeven en ontspannen tijdens de behandeling.


Kelsey

Beweegmeditatie + MER sessie

Ik heb een sessie bij Mike gedaan en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten. Als danser ben ik best lichaamsbewust, dus ik vond het fijn dat Mike door middel van beweging kon pinpointen waar mijn “knopen” waren en deze proberen te verhelpen. De communicatie met Mike verliep ook fijn en hij creëerde een veilige en ontspannen ruimte voor de sessie. Één sessie is eigenlijk te weinig om echt verschil te merken, maar na de behandeling voelde ik al veel meer ruimte en ontspanning!


Esmé

Beweegmeditatie + MER sessie

Mike heeft een natuurlijke rust om zich heen hangen die mij de ruimte gaf om open te staan voor deze nieuwe ervaring. De rust is niet alleen te zien in de manier waarop hij werkt, maar ook in de aandacht die hij heeft gestoken in de sfeer van zijn praktijk ruimte. Deze kleine oase was niet alleen ontspannend, maar voelde veilig en beschermt. Ik kan voelen dat Mike een passie heeft voor wat hij doet en dit is terug te zien in de aandacht die hij steekt in de gehele behandeling. Het was een goede eerste ervaring met MER en één die zeker voor herhaling vatbaar is.


Alyssa

Beweegmeditatie + MER sessie

MER Sessies, wat het precies inhield had ik geen idee van. Maar dat het anders was dan sessies die ik ooit eerder heb gehad was een feit. Ik ging er met een open mind in en was wel benieuwd wat het mij kon brengen. Sessies met Mike zijn niet zoals die ik eerder heb gehad, je komt langs, doet je verhaal, krijgt kort een behandel plannetje en je gaat weer. Mike probeert echt samen tot de bodem te komen van het probleem en is daarin erg fanatiek en gepassioneerd. Hij checkt altijd of alles oke gaat en wat je nodig hebt. Waardoor je soms op andere plekken uitkomt dan waar je in de eerste instantie voor heen ging. Bijvoorbeeld de pijn in je enkel, kan misschien een andere oorsprong hebben. Samen ga je daarnaar opzoek. Ik vond het in het begin erg onwennig, omdat ik uit mijn comfortzone moest stappen. Maar zeker voor mij als danser vond ik het eigenlijk wel fijn hoe Mike zijn sessies opent, want emoties zitten diep gegrond en het dan ff (letterlijk) van je af schudden is een goed begin. Daarna startte de massagebehandeling. Deze gaf mij een hoop nieuwe inzichten, zo voelde ik voor het eerst energie in mijn lichaam vloeien zodra Mike een spierknoop daadwerkelijk los kreeg. Ook merkte ik dat er bepaalde punten in het lichaam zitten waar daadwerkelijk emoties opgeslagen zitten en dat ik ook echt die emoties uit het niets ervaarde. Mike geeft de ruimte om die emoties er te laten zijn, huilen, lachen, schreeuwen. Alles mag. Ik ben nog bezig in dit proces, maar ben enorm nieuwsgierig geraakt naar deze onderliggende emoties en triggerpoints en ga daar graag met Mike in verder.

 

Overall voor mij een nieuwe soms wat onwennige (buiten je comfortzone treden), maar fijne ervaring.


Lenneke

Beweegmeditatie + MER sessie

Omdat MER eerst onbekend was voor mij, vond ik het bij mijn eerste sessie moeilijk om me er volledig aan toe te geven. Echter, bij de 2e sessie ging het een stuk beter dankzij de duidelijke uitleg van Mike en omdat het al wat meer vertrouwt voelde. De MER sessie gaf mij de mogelijkheid om echt naar mezelf te kijken en te luisteren naar mijn lichaam. Nu gun ik mezelf meer om te genieten van het leven en is mijn lichaamshouding ook verbeterd.